2013. november 4., hétfő

Disney Princesses In The Toy Shop

Perla went to shopping and she looked in the toy section, too. She went to a shelf where she saw some Disney Princess dolls.

Perla: Christmas is coming. Which one should I buy for my little princesses?

Perla: Rapunzel, Ariel, oh, a beautiful Tiana!

 Perla: ...Belle, Sleeping Beauty... Another Belle and Snow White...

Perla: Let's see them closer...

Which one do You think she should by for Emma and Lizzy? :)

I've 'rented' these little princesses from my daughter. We have a Jasmin, Ariel with flipper, too, but they are lost somewhere in the living room :) And we have also a Cinderella, but she is already in Emma's room :)
I've made their packaging using match boxes and some plastic from a Barbie box. I covered them with different origami papers (they are easy to glue) and decorated with little stickers - it was so much fun :) Do You like the result?


20 megjegyzés:

 1. Uram Isten, ez haláli!!! Hogy csináltad? Nagyon lenyűgöző kis babák!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) A babák különböző tojásokból valók, és már egy ideje tervezgetem a bedobozolásukat. Szerencsére a gyufásdoboz jó alap, amennyire kilóg a szoknyájuk, azt el lehet fedni az átlátszó lappal, amit cellux-szal ragasztottam körben a dobozkához :) Ezután csak be kell borítani színes papírral (persze a dobozkák belsejébe is tettem háttérnek), és matricával díszíteni :) Ha még több türelmem van, szebbé, élethűbbé is lehetett volna alakítani, de így is jó móka volt!

   Törlés
 2. Hello from Spain: I really like your matchboxes. The mini princesses are adorable. I really like the shelf with those Disney princesses. Grandma is fabulous. Keep in touch

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thank You, Marta! :)
   Grandma always enjoys preparing for Christmas :)

   Törlés
 3. Really very cute, I like the snow white one and fabulous idea with the matchboxes.

  VálaszTörlés
 4. Ez nagyon élethű lett! Nekem csak egy kicsi aranyhaj babám van, szintén tojásból, de eszembe sem jutott ilyen fantasztikus ötlet! Fantasztikusan jó képek lettek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, Vik!! Próbáld ki Te is, nagyon fog tetszeni a babáidnak a végeredmény ;)

   Törlés
 5. De szuperek a hercegnők! Nagyon jó ötlet! Ügyesen kitaláltad! Olyan jók a képek, ahogy nagyi nézelődik a játékboltban!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen!! :) Örülök, hogy tetszenek a képek! Egy kicsit aggódtam, mert nem volt időm egy egész játékboltot berendezni, de mielőbb meg szerettem volna mutatni őket :)

   Törlés
 6. Phenomenal! You did a great job on those. So realistic. My kids are jealous just thinking about those dolls.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thank You, Vanessa!! :) I am glad You like them :)
   My dolls are already excited about shopping for Christmas :)

   Törlés
 7. I forgot to say how much I love grandma's handbag.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thanks! My mother made it and some other more :)

   Törlés
 8. Igazán ötletes a játékboltod és ezek a figurák nagyon aranyosak, jól kitaláltad a dobozba rendezésüket. Ezek abban a tündéres tojásban találhatók amiket mostanában láttam az üzletekbe?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm! A fehér ruhásak ha jól emlékszem, Disney hercegnős tojásból valók, Hófehérke és a sárga ruhás Belle egy csomagban voltak Hamupipőkével, Ariellel és Jázminnal - őket tavaly karácsonyi vásáron vettem egy játékos-könyves bódénál, megnézem idén is, hogy kint lesznek-e. :) A lila ruhás aranyhaj azt hiszem, Kinder tojásból való :)

   Törlés
 9. Hola, te escribo desde México, ya soy tu seguidora, me encantaron tus miniaturas Disney, te sigo como patymod_04, espero puedas visitar mis blogs, unabarbiencasa.blogspot.com y masqueunabarbie.blogspot.com, hasta pronto.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Muchas gracias! :)
   I am sorry I've just found Your comment here... I am so happy You like my blog, I will look at Yours, too!
   Best regards! :)

   Törlés
 10. Ez fantasztikus! Milyen ötletes! Én is szeretnék ilyet, de nem bírok annyi csokitojást megenni:-) És mostanában csak törpikék vannak benne.
  Gratulálok, szuper jók a miniatűr dolgaid!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen!! :) Szerencsére nekem van egy házi csokipusztító kismanóm :)
   Nagyon örülök, hogy ilyen sikert aratnak az apróságok, igazán élvezem, amikor ilyeneket gyárthatok. Hamarosan jön néhány új holmi ;) :)

   Törlés