2014. január 19., vasárnap

Last Weekend DIY - A Fireplace :)

I am preparing for a new story today, but first I would like to show You my latest DIY:

I love fireplaces and I made one years ago for my Sylvanian Families figures in 1:12 scale. Now I wanted to make one for my larger dolls :) The main idea came from MyFroggyStuff, You can see her video here. This time I made it a bit different, I hope You will like the result! :)

I used Jane's stuffs for the diorama to show. I loved to make this tiny bunch out of different flowers so much, too! Since then I always search for miniature flowers in the shops but can hardly find... (The blue and light pink ones were gifts from one of my Sylvanian collector friends!)

Oh, and here You can see Grandma Perla knitting something new...

I hope I can finish my new story today :) See You soon!

10 megjegyzés:

  1. Nagyon jól sikerült a kandalló!! Igazad van nagyon ritkán lehet találni mini virágokat, én is állandóan mindenféle mini dolgot keresgélek. A nagyi kötögetése szuper!!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó ez a kis kandalló! Nagyi a kötéssel pedig olyan, mint az én nagyim volt, amíg látott szegény kötni. Szerettem, amikor kötögetett, olyankor jókat beszélgettünk, aranyos volt, és ez a kép visszahozta a régi emlékeket...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Vik! Örülök, hogy szép emléket ébresztett a kép :)

      Törlés
  3. Very nice! It's perfect with grandma sitting there knitting.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thanks, Vanessa!! :) Granny is still very busy, she is knitting her fourth cardigan :)

      Törlés
  4. Ó, fantasztikus lett a kandalló!! lehet, hogy majd az új otthonunkban én is csinálok egyet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!! Nagyon élvezetes, amikor készítés közben látod már lelki szemeid előtt a kész művet :) És tényleg elég gyorsan megvolt. A téglamintás papírt a netről töltöttem le (http://www.jennifersprintables.com/). A tetejére öntapadós famintás papírral bevont kartont tettem. A talpára szerettem volna még egy nagyobb fekete dekorgumilapot, de éppen nem volt itthon... Már csak tisztes kis fahasábok kellenek, azt meg majd egy kiránduláskor összeszedem, addig jó a világítós mécses :)

      Törlés